Клавиатура с магнитен четец 3Logic K10
Цена:37.92 EUR

Прикачени файлове:

Програмируема POS клавиатура, създадена да бъде страхотна! 

3Logic K10 е създадена на основата на съвременни технологии и отговаря на професионалните изисквания на модерните POS системи. Гъвкавата технология, залегнала в това изделиe, предлага удобна работа на операторите и максимално прецизно въвеждане на търговска информация от работно място.

Показателите на 3Logic K10 гарантират отлична работа в малко и средно натоварени търговски обекти. Ергономичният дизайн на клавиатурата я прави предпочитано устройство във всекидневната работа на операторите. Широките възможности на магнитния четец осигуряват комфорт при работа и поддръжка на широк набор от различни видове магнитни карти.

Иновативната клавиатура с вграден четец за магнитни карти разширява възможностите на търговските системи, спестява място на работната площ на операторите и позволява използване на разнообразни магнитни карти.

Клавиатурата и четецът използват стандартен USB интерфейс и са подходящи за всяка търговска система, без значение от специфичен нейния профил. Оптимизираното съотношение цена/качество позволява максимално добро използване на новите технологии в изграждане на завършени търговски системи от висок клас.

Технически характеристики:

  • 10 цифрови клавиша
  • 10 функционални клавиша
  • 3 - пистов четец на карти
  • Програмируеми префикс
  • USB 2.0 съвместим
  • Инсталация без драйвер

Специални пакетни цени:

 Количество  1 бр.   3 бр.   5 бр.
 Ед. цена в EUR без вкл. ДДС   37.92  35.00   29.00 

* Всички посочени цени са без вкл. ДДС

 

Препоръчани продукти: